Mirëserdhet në

              qytetariaktiv.com


Dorëzimi i 1145 nënshkrimeve të peticionit tek Parlamenti Zvicëran më 18.12.2014 dhe kalimi nga ambasada maqedonase në Bernë

Fjalim para Parlamentit të Zvicrës pas dorëzimit të peticionit


KËSHILLI ORGANIZATIV: DREJTËSI PËR TË BURGOSURIT ME BURG TË
PËRJETSHËM NË RASTIN “MONSTRA”  organizon:


P    E    T    I    C    I    O    N

 

Njoftim: Peticioni kundër rastit Monstra është dorëzuar më 18.12.2014.
Akti i grumbullimeve të nënshkrimeve është mbyllur.

 

FJALA e qytetarit, kundër padrejtësisë, dhunës, diskriminimit.
NDAL skenareve - montimeve me prapavij politike në Maqedoni.
NDAL nacionalizmit, shovenizmit, mostolerancës etnike dhe fetare që ushtron qeveria e RM-së ndaj popullatës shqiptare.

JO disktriminimit etnik dhe fetar
LIGJI dhe GJYQI të barabartë për qytetarët.

INSTITUCIONET përmbi individin dhe jo individi përmbi institucionet                                                              më tepër

Kush jemi ne

Ne jemi një grup qytetarësh shqiptar dhe angazhohemi për çështje me rëndësi kombëtare dhe politike në gjithë trojet shqiptare.

Çfarë bëjmë ne

Jemi të angazhuar në organizimin  e protestave kundër rastit "Monstra" dhe koordinimin ndërkombëtarë të peticionit për shqyrtimin e rastit dhe lirimin e të dënuarve me burg të përjetshëm.

Kontakti

Florim Kadriu
florim.kadriu@qytetariaktiv.com
Të betuar,

punojmë për mirëqënien e Shqiptarëve dhe përfaqësojm vlerat, parimet dhe traditat shqiptare.